Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Veilig met WIJZER

Wijzer is de totale oplossing voor het uitvoeren van alle regie taken voor de sociaal domein casussen.

Één gezin, één plan, één regisseur

Gemeenten zijn sinds 2015 verantwoordelijk voor het begeleiden van gezinnen in het kader van de wetten op de Jeugdzorg, Werk en inkomen en Zorg aan langdurig zieken en ouderen. Een deel van deze taken hebben de gemeenten overgenomen van de Rijksoverheid. Dit heet ook wel decentralisatie.

Vanuit de gemeente zal 1 (één) persoon ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen die dat nodig hebben. Deze persoon doet dat op basis van 1 (één) plan voor het hele huishouden. Gemeenten zitten het dichtst bij de inwoners en kunnen deze zorg effectiever, met minder bureaucratie en goedkoper leveren.

Wijzer is de totale oplossing voor het uitvoeren van alle regie taken voor de sociaal domein casussen. Het is een eenvoudige visueel ingestelde applicatie met groot gebruiksgemak. De applicatie is zowel voor separate sociale uitvoeringsdiensten als geïntegreerde afdelingen voor sociale teams.

De applicatie wordt gehost in zwaar beveiligde ISO/9001 en ISO/27001 gecertificeerde datacentra. Het product is gebaseerd op de InProces product familie voor Enterprise Content Management. Het voldoet daarmee direct aan de eisen voor archiefvorming zoals NEN/2082. Ook integreert het daarmee direct in uw centrale zaaksysteem.

 

Monitor_wijzer

Nieuws