Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

ISO 27001 Certificering

Brein voldoet aan de ISO 27001 norm mede door inzet van InProces als Managementsysteem Informatiebeveiliging!

Met trots kunnen wij melden dat Brein volledig aan de ISO 27001 norm voldoet! Wij hebben InProces ingezet als Managementsysteem voor de informatiebeveiliging. Hiermee voldoen wij aan alle richtlijnen om uw informatie nóg beter te beveiligen en te beheren binnen ons InProces Zaaksysteem. 

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard zijn maatregelen beschreven op welke wijze Brein procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.

Wat is informatiebeveiliging en waarom?

Dit is het geheel van preventieve, detective, repressieve en correctieve maatregelen alsmede procedures en processen die de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie of een maatschappij garanderen, met als doel de continuïteit van de informatie en de informatievoorziening te waarborgen en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een acceptabel, vooraf bepaald niveau te beperken.

Nieuws