Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

W I J Z E R

Werk, Inkomen, Jeugd, Zorg en Regie

Gemeenten zijn sinds 2015 verantwoordelijk voor het begeleiden van gezinnen in het kader van de wetten op de Jeugdzorg, Werk en inkomen en Zorg aan langdurig zieken en ouderen. Een deel van deze taken hebben de gemeenten overgenomen van de Rijksoverheid. Dit heet ook wel decentralisatie. Vanuit de gemeente zal 1 (één) persoon ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen die dat nodig hebben. Deze persoon doet dat op basis van 1 (één) plan voor het hele huishouden. Gemeenten zitten het dichtst bij de inwoners en kunnen deze zorg effectiever, met minder bureaucratie en goedkoper leveren.

Wijzer is de totale oplossing voor het uitvoeren van alle regie taken voor de sociaal domein casussen. Het is een eenvoudige visueel ingestelde applicatie met groot gebruiksgemak. De applicatie is zowel voor separate sociale uitvoeringsdiensten als geïntegreerde afdelingen voor sociale teams.

De applicatie wordt gehost in zwaar beveiligde ISO/9001 en ISO/27001 gecertificeerde datacentra. Het product is gebaseerd op de InProces product familie voor Enterprise Content Management. Het voldoet daarmee direct aan de eisen voor archiefvorming zoals NEN/2082. Ook integreert het daarmee direct in uw centrale zaaksysteem.

 

Monitor_wijzer

Waarom voor ons kiezen?

 

Turnkey oplossing

Snel up-and-running met standaard werkprocessen om zaakgericht werken snel uit te rollen in uw organisatie

 

Ontzorgt

De InProces Cloud ontzorgt met een up-time van 100% en maximale veiligheid volgens de ICT Beveiligingsrichtlijnen (opgesteld door Nationaal Cyber Security Centrum)

 

Big-data

De content wordt opgeslagen in een Big-data ready database systeem (ook gebruikt door e-bay, foursquare, expedia, etc.).

 

Altijd en overal toegang

Mobile-first is de basis voor alle oplossingen die worden ontwikkelt.

"De rijke functionaliteit van InProces helpt de groei beheersbaar te houden"

Arvid Janssen

Universiteit van Amsterdam

 "Brein is een bedrijf met een duidelijke kerntaak: InProces blijven ontwikkelen en goed en flexibel aansluiten op de klantbehoefte."

Jan Broos

Hogeschool van Amsterdam

"Door het responsive portaal kunnen we volledig regie voeren door de hele keten."

Sander Roelofs

Gemeente Rijssen-Holten

"De betrokkenheid en de ontwikkelroute van de leverancier m.b.t. het product geeft ons een positief gevoel."

Ron Nijhof

Delfland